Highlights

 

Donderdag 10 november 2016 zijn er 101 matches gemaakt tijdens de Meet&Match, de beursvloer voor maatschappelijk verantwoord ondernemen!

 

 

 

 

 

 

 

Geslaagde Meet&Match

Donderdag 10 november werden er 101 matches gemaakt tijdens de Meet&Match, ons jaarlijks terugkerend evenement. Bedrijfsleven, gemeente, maatschappelijke organisaties en onderwijs wisten elkaar veelvuldig te vinden.

Habion was gastheer deze middag. Al voor het evenement officieel van start gaat, zijn de meer dan zeventig bezoeker al met elkaar in gesprek. Na het openingswoord van Dick Bakker, bestuurslid van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, kunnen de matchen gemaakt worden. Het duurt niet lang of de bel luidt voor een geslaagde match.

Het concept van Meet&Match is even simpel als doeltreffend. Mensen zoeken elkaar op, vragen kort aan elkaar wat ze nodig hebben en vertellen wat ze kunnen bieden. Is er een klik, dan wordt er een matchformulier ingevuld en gaan beide partijen naar de scheepsbel. Met het luiden van de bel wordt de match bevestigd. En dat gebeurt in anderhalf uur tijd 101 keer!

De matches zijn heel divers; van een high-tea tot een (mid)dagje klussen en van het aanbieden van een meeloopdag voor een Prokkelstage tot een beautydag voor ouderen.

Een deel van de matches vinden plaats tijdens NLdoet, het jaarlijks vrijwilligersweekend dat in 2017 plaatsvindt op 10 en 11 maart. De overige matches vinden verspreid over het jaar plaats.

  

 

Nieuws

november 10, 2016

Geslaagde Meet&Match

Donderdag 10 november werden er 101 matches gemaakt tijdens de Meet&Match, ons jaarlijks terugkerend evenement. Bedrijfsleven, gemeente,…
maart 15, 2016

NLdoet 2016

Het was een fantastisch NLdoet weekend in Houten. Er werd geklust, kennis vergaard, geschilderd, geboord, getuinierd en heel veel gelachen. We zagen…
december 01, 2015

Match: verf en muren sausen

Lilant en Buschens & vd Worp helpen een schuldhulpmaatje met het sausen van de keuken en de woonkamer na een lekkage. Deze match kwam tot stand…