Agenda

Sorry, geen evenementen.

Highlights

 

Donderdag 10 november 2016 zijn er 101 matches gemaakt tijdens de Meet&Match, de beursvloer voor maatschappelijk verantwoord ondernemen!

 

 

 

 

 

 

 

Rabobank Stimuleringsfonds

Lokale projecten kunnen voor een eenmalige donatie een beroep doen op het Stimuleringsfonds van Rabobank Kromme Rijnstreek. De bank zet zich actief in om het welzijn en de leefbaarheid in haar werkgebied (Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek, Bunnik, Odijk en Werkhoven, Houten, Tull en 't Waal, 't Goy en Schalkwijk) te stimuleren.

 

Met het Stimuleringsfonds, waarin de bank jaarlijks een percentage van de winst stort, ondersteunt de bank in haar werkgebied, activiteiten en projecten met een financiële donatie. Hierbij gaat het om projecten op gebied van cultuur, maatschappij, gezondheid, natuur en milieu, recreatie en dergelijke.

 

Voorwaarden 

Voor een beroep op het Stimuleringsfonds moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan. Het moet gaan om een eenmalige donatie en het project moet ten goede komen aan (groepen van) inwoners in het werkgebied van de bank. Alle voorwaarden vindt u op http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/kromme-rijnstreek/. Sponsoring valt niet onder dit fonds.

 

Adviescommissie 

De toewijzing van gelden is in handen van een adviescommissie met daarin leden en medewerkers van de bank. Deze commissie komt vier maal per jaar bijeen en brengt advies uit over de aanvragen aan het Bestuur van de bank.

 

Brochure

Heeft u met uw vereniging of stichting lokale projecten op stapel staan en bent u op zoek naar middelen om u plannen te realiseren, dan kan het Stimuleringsfonds u misschien een aardig eind op weg helpen. Natuurlijk kunt u ook anderen op weg helpen door hen te attenderen op het Stimuleringsfonds. Vraag de brochure van het Stimuleringsfonds aan:

Rabobank Kromme Rijnstreek

afdeling Communicatie

Postbus 1

3990 DA Houten

tel: 030-6356979

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

november 10, 2016

Geslaagde Meet&Match

Donderdag 10 november werden er 101 matches gemaakt tijdens de Meet&Match, ons jaarlijks terugkerend evenement. Bedrijfsleven, gemeente,…
maart 15, 2016

NLdoet 2016

Het was een fantastisch NLdoet weekend in Houten. Er werd geklust, kennis vergaard, geschilderd, geboord, getuinierd en heel veel gelachen. We zagen…
december 01, 2015

Match: verf en muren sausen

Lilant en Buschens & vd Worp helpen een schuldhulpmaatje met het sausen van de keuken en de woonkamer na een lekkage. Deze match kwam tot stand…