Highlights

 

Donderdag 10 november 2016 zijn er 101 matches gemaakt tijdens de Meet&Match, de beursvloer voor maatschappelijk verantwoord ondernemen!

 

 

 

 

 

 

 

Contractvormen & Diensten

Het Platform bestaat uit partners en sympathisanten.

I Partners
Bedrijven uit Houten kunnen partner worden van het Platform.

Als partner bieden wij u:
1. Een netwerk: u krijgt de mogelijkheid om op een gestructureerde wijze invulling te geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Tevens heeft u toegang tot een mbo-netwerk in Houten.

2. Mediauitingen: als partner wordt uw bedrijfslogo in Platformadvertenties genoemd. Deze advertenties hebben een sociaal en betrokken karakter en dragen bij aan een positief bedrijfsimago. 

3. Deelname aan Raad van Advies bijeenkomst: als partner bent u lid van de Raad van Advies en kunt u een keer per jaar deelnemen aan de bijeenkomst van de Raad van Advies (voor directieleden of vertegenwoordigers namens directie).

4. Gezamenlijke lunches: een aantal keren per jaar organiseren we mbo-lunches. Partners kunnen hiervoor sprekers aandragen die een lezing of korte workshop verzorgen over mbo.

5. Deelname aan Meet & Match bijeenkomst en NLdoet: als partner bent u uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende Platformbijeenkomsten en activiteiten waaronder Meet & Match en NLdoet.

6. Zichtbaarheid op website: als partner worden uw bedrijfslogo en uw maatschappelijk betrokken ondernemersactiviteiten en projecten zichtbaar gemaakt op de website www.pmohouten.nl.

7. Bedrijfslogo vermeld op Platformbord in Houten. 

Lidmaatschap voor partners:
Het Platform biedt vier verschillende partnercontractvormen aan. Deze zijn gebaseerd op bedrijfsgrootte in relatie tot het aantal werknemers.

Partner contracten
Partner Contract A: € 5000 per jaar voor bedrijven/organisaties   >70 werknemers
Partner Contract B: € 3000 per jaar voor bedrijven/organisaties   >30-≤70 werknemers
Partner Contract C: € 1500 per jaar voor bedrijven/organisaities  >10-≤30 werknemers
Parnter Contract D: € 750   per jaar voor bedrijven/organisaties   ≤10 werknemers

Alle overeenkomsten worden afgesloten voor een periode van drie jaar.

Na overleg met de belastingdienst is vastgesteld dat de stichting niet btw-plichtig is en als zodanig geen btw zal vorderen.

II Sympathisanten
Maatschappelijke organisaties, verenigingen en non-profitinstellingen kunnen sympathisant van het Platform worden.

Als sympathisant kunt u:
1. Kunt u gebruik maken van de website www.pmohouten.nl waar u uw maatschappelijke projecten zichtbaar kunt maken en waar u gebruik kan maken van de sympathisantenpagina. 
2. Krijgt u een uitgenodiging om actief deel te nemen aan de Meet & Match en de NLdoet Houten.
3. Wordt uw bedrijfsnaam genoemd in een Platformadvertentie met een maatschappelijk betrokken uitstraling.

Het sympathisantencontract wordt afgesloten voor een periode van twee jaar en bedraagt € 250,00.

Na overleg met de belastingdienst is vastgesteld dat de stichting niet btw-plichtig is en als zodanig geen btw zal vorderen.

Wilt u partner of sympathisant worden of wilt u meer informatie?
Bel voor een kennismakingsafspraak naar:
Heleen van Holten, Intermediair Platform MO Houten, tel: 06 81258455 of e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.